top of page

ERBJUDANDEN

På vilket sätt kan vi hjälpa dig att levla upp?

Crowd Applauding

Lär dig hur du ska GÖRA för att

levla upp.

Presentation

Ta del av ett utvecklande budskap som är enkelt och tydligt förmedlat.

Wheat Field

Hitta din väg med stöd av din coach.

Vad gör oss unika?

Tillstand.png

Ledarskapsutbildningar med utgångspunkt i ditt TILLSTÅND

Våra utbildningar skiljer sig från andra ledarskapsutbildningar på marknaden genom att vi även fokuserar på ditt mentala och känslomässiga tillstånd som ledare – alltså hur du mår. För mår du bra så går det bra! 

Hos oss får du lära dig verktyg för att kontrollera ditt tillstånd så att du kan släppa stressen och istället vara lugn i ett pressat läge. Eller gå ifrån att vara orolig och nervös till att vara förväntansfull och engagerad i en utmanande situation.

Självklart så innehåller utbildningen även verktyg för att lyckas med kraftfull kommunikation, för att bygga relationer och starka team samt att för kunna sätta motiverande mål och leda i förändring.

Enkeltydligt.png

ENKEL-TYDLIG kommunikation med bilder

En bild säger mer än 1.000 ord. Bilder är kraftfulla i kommunikation genom att de förstärker budskapet, underlättar förståelse och hjälper dig att minnas. Vi använder symboler och bilder i en tydlig struktur för att du ska kunna ta till dig kunskapen så snabbt och enkelt som möjligt. Kunskapen är basen för för dina nya beteenden som ledare. Kanske ett av dina framtida nya beteenden är att du själv börjar kommunicera mer med bilder för att verkligen nå ut med ditt budskap och nå de resultat du vill?

Gorbildning.png

GÖR-BILDNING för att levla upp och nå resultat

Har du någon gång gått en utbildning, och när du kommer tillbaks till vardagen gör du som du alltid gjort medans kurspärmarna står kvar i bokhyllan?

 

Det kommer du inte göra efter våra utbildningar! Våra utbildningar är GÖR-BILDNINGAR. Vi lägger fokus på att du ska få GÖRA och inkluderar därför mycket träning både under och mellan kursdagarna. Du kommer få träna på att GÖRA för att etablera de nya beteenden som du behöver för att levla upp. För det är när du faktiskt agerar som det händer! Det är då du förstår på ett djupare plan. Det är då du inser vad detta kan betyda för dig. Det är då du bryter ny mark och anlägger nya beteenden. Det är när du GÖR som du faktiskt levlar upp och når resultat! Det är därför vi lägger så stort fokus på att du inte bara ska lyssna utan också GÖRA!  

Vad gör oss unika
Desk

NEXT GENERATION NLP

NEUROLOGY

Icon_neurology.png

Master your
BRAIN

LANGUAGE

Icon_language.png

Master your COMMUNICATION

PROGRAMMING

Icon_programming.png

Master your
BEHAVIOR

bottom of page