top of page

ons 09 mars

|

Online via Zoom

Workshop: Ledarens mindset för framgång

Vill du skapa ännu mer motivation och energi som ledare? Vad skulle det innebära för dig att få kontakt och nå fram till den där svåra kollegan eller kunden? Hur skulle det kännas för dig när du lyckas i förändringsarbetet?

Registrering är stängd
Se andra evenemang
Workshop: Ledarens mindset för framgång
Workshop: Ledarens mindset för framgång

Tid & plats

09 mars 2022 11:15 – 12:45 CET

Online via Zoom

Innehåll

Vill du skapa ännu mer motivation och energi som ledare? Vad skulle det innebära för dig om du hade verktygen och metoderna för att nå fram till den där svåra kollegan eller kunden? Hur skulle det kännas för dig när du lyckas i förändringsarbetet, både för dig själv och för din organisation?

Om du är nyfiken på det, häng med på vår workshop över lunchen kl 11.15-12.45, onsdagen 9 mars. Vi kommer att bjuda på en annorlunda workshop där du både kommer att lära dig ny teorier och även uppleva dem själv! Du kommer att få med dig nya verktyg som du kan börja använda på en gång i din vardag – på jobbet och privat! Det kommer att bli en riktigt energikick och massor av skratt!

Denna workshop ges som ett smakprov på vår ledarskapsutbildning Master your Leadership. Utbildningen är speciellt anpassad för ledare, egenföretagare och konsulter. Hoppas att vi träffas på Zoom den 9/3. OBS: Begränsat antal platser.

Workshopledare:

Joanna Wasshem, NLP Business Trainer och Coach

Martin Wasshem, NLP Business Trainer och Coach

Dela detta event

bottom of page