top of page

sön 13 feb.

|

Online via Zoom

Workshop: Må bra för att prestera bra!

Hur skulle det kännas för dig att ha rätt mentalt tillstånd på där utmanande mötet? Eller när du ska hantera den där jobbiga kollegan? Vad skulle det betyda för dig om du kunde möta dina barn eller din partner avslappnad och glad? Även efter en tuff arbetsdag. Häng med så får du veta hur!

Registrering är stängd
Se andra evenemang
Workshop: Må bra för att prestera bra!
Workshop: Må bra för att prestera bra!

Tid & plats

13 feb. 2022 19:00 – 20:30 CET

Online via Zoom

Innehåll

Ditt mentala och känslomässiga tillstånd är utgångspunkten för dig som ledare. Det avgör både hur du själv kommer prestera och det avgör även hur ditt team kommer att prestera.

Tänk om du hade verktygen att kunna släppa stressen och istället vara lugn i ett pressat läge? Eller om du kunde gå ifrån att vara orolig och nervös till att vara förväntansfull och engagerad i en utmanande situation? Det skulle leda till att du skulle kunna prestera bättre. Vilka resultat skulle du då kunna uppnå? Häng med på vår workshop så får du lära dig några verktyg som du kan börja använda direkt.

Varför är tillståndet så viktigt? Ditt tillstånd smittar nämligen! Mår du som ledare bra kan du påverka ditt team att också må bra. Och mår du inte bra...

Det här anser vi vara vitalt i en ledarskapsutbildning - att få verktyg för att kunna styra sitt mentala och känslomässiga tillstånd. Trots detta så är det alltför många ledarskapsutbildningar som saknar denna viktiga del.

På vår workshop så får du lära dig några av våra verktyg som du kan börja använda direkt! Välkommen att anmäla dig!

Dela detta event

bottom of page