top of page

Våra NLP-utbildningar

NLP - Neuro-Lingvistisk Programmering

NLP är en attityd, ett förhållningssätt och en samling metoder och verktyg genom vilka du kan må bra (Master your Brain), kommunicera bättre (Master your Communication) och öka din utveckling (Master your Behavior). 

 

På 1970-talet utvecklades NLP på University of California, Santa Cruz i U.S.A av Richard Bandler och John Grinder när de studerade samspelet mellan hjärnan, språket och hur kroppen programmerar beteendemönster. De ville fånga vad någon gör för att vara framgångsrik och sedan skapa en modell för att kunna sprida det mästerskapet. 

Våra NLP Utbildningar

Vi erbjuder en NLP utbildning som innebär en NLP Business Diploma Certifiering. Certifieringen utfärdas enligt INLPTA vilket innebär att du garanteras professionalism, kvalitét och hög etik i din utbildning. För att säkerställa din utveckling har INLPTA även minikrav på utbildningens längd. 

Nedan gäller för våra INLPTA NLP utbildningar: 

Nyfiken på våra utbildningar? Mer info under Utbildningar.

Det finns olika inriktningar inom NLP och Level Up my erbjuder NLP med busniess-inriktning. Det innebär att du kommer att få lära dig verktyg och metoder som är effektiva inom arbetslivet, men de går lika bra att tillämpa privat. Vår NLP Practitioner certifieras därför som INLPTA NLP Business Practitioner. Utöver som normalt ingår i NLP-utbildningar lägger vi även fokus på hur du får en varaktig utveckling med hjälp av vanor samt det senaste inom forskningen, t.ex. hjärnforskning så att du kan levla upp med hjälp av biohacking. 

Mer info under Utbildningar.

Våra NLP Trainers

Alla våra utbildare är Certifierade INLPTA NLP Business Trainers. De har hundratals timmar av NLP-träning med omfattande teoretiska och praktiska studier. De arbetar även aktivt i affärsvärden där de praktiskt använder dessa metoder och verktyg dagligen och kan dela med sig av omfattande och givande verkliga exempel.  

 

Vill du vet mer om våra Trainers? Mer info under Om oss.

NLP Certifiering

INLPTA.jpg

Våra utbildningar är certifierande enligt INLPTA (International NLP Trainers Association), en världsomspännande organisation som säkerställer kvalitet, professionalism och etik i NLP-utbildningar. Läs mer på inlpta.se och inlpta.org

 

Notera att det idag finns många olika NLP utbildningar på marknaden med varierande omfattning och innehåll. Värdet av olika certifieringar kan varierar mycket så var noggrann med att jämföra vad de innehåller och lovar. En INLPTA certifiering är ett internationellt erkänt bevis på förstklassiga kunskaper och färdigheter.

    

Desk

NEXT GENERATION NLP

NEUROLOGY

Icon_neurology.png

Master your
BRAIN

LANGUAGE

Icon_language.png

Master your COMMUNICATION

PROGRAMMING

Icon_programming.png

Master your
BEHAVIOR

bottom of page