top of page
  • Skribentens bildJoanna

Bra semester med bra humör - Tips 2

En bra semester skapas av många dagar med bra humör! Men hur gör man för att slippa sura miner under semesterdagarna?

Vi har satt ihop en lång lista av tips med aktiviteter som får dig att komma in i ett bra humör. Det bästa av allt är att varje aktivitet bara tar mellan 5-15 minuter att göra. 👍

👉 Tips 2 - Le!

😀 Ett leende kostar så lite och ger så stor effekt.

Att le har massor av fördelar*:

1. Förlänger ditt liv

2. Minskar din stress

3. Påverkar ditt känslotillstånd

4. Smittar till andra

5. Boostar immunsystemet

6. Kan sänka blodtrycket

7. Minska smärta

8. Gör dig attraktiv

9. Får dig att se mer självsäker ut

10. Hjälper dig att vara positiv

För att det ska funka så är det bra om du ler både med munnen och ögonen (glöm pennan i munnen-tricket - det funkar inte). Aktivera istället musklerna både runt munnen och ögonen. För även om du då från början kanske inte känner dig glad så kommer du nu att bli glad.

🧡 Det som jag tycker är det mest fantastiska med ett leende är att det är så smittsamt. Ler du så får du ofta ett leende tillbaka.

Så genom att le mot någon så hjälper jag denne att leva längre, minska på stressen, må bättre, bli friskare, sänka blodtrycket, minska smärta, se mer snygg och självsäker ut och att vara positiv. Wow vilken impact! Så le mot människorna i din omgivning. Och le mot dig själv i spegeln - det är du värd!

👉 Så låt oss starta på en gång! Jag skickar mitt leende här till dig. Jag hoppas att jag smittar dig och att du därför får en riktigt fin semesterdag!!!

🙏🏻 Och när du är i ett positivt tillstånd, donera gärna till Operation Smile som ger leendet tillbaka till massor av barn som föds med läpp- eller gomspalt.

Let's level up! ⭐

Referenser:

* Enligt artikel i verywellmind8 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page