top of page
  • Joanna

Vem är det som kör egentligen?

Uppdaterat: 4 juli 2022

Sitter du vid ratten för ditt mentala och känslomässiga tillstånd eller är det känslorna som är ute och kör med dig? Vet du vilka konsekvenserna blir om du själv är stressad, orolig eller frustrerad? Och vet du vad du kan göra för att ändra ditt tillstånd? Vi ger dig kunskapen och tekniken för att du ska kunna levla upp ditt tillstånd och därigenom ditt ledarskap.

För dig som ledare kan förmågan att kontrollera ditt mentala och känslomässiga tillstånd göra stor skillnad för ditt ledarskap. Ditt tillstånd har nämligen en direkt påverkan på din prestation. Om du mår bra så presterar du bra. Och om du mår dåligt och upplever negativa känslor så reflekteras det också i din prestation. Ditt tillstånd kan också smitta till andra i din närhet, till exempel ditt team. När du mår bra så smittar du ditt tillstånd till ditt team som då också mår bra och har möjlighet att prestera bra. Det blir som en dominoeffekt! Det samma gäller om du är i ett dåligt tillstånd. Då delar du med dig av ditt dåliga tillstånd och påverkar din och andras prestation.


Vet du vad det är du kan göra för att påverka ditt eget tillstånd? Kan du säkerställa att du till exempel är lugn, glad eller energifylld i en situation som är viktig för dig? Inom Next Generation NLP har vi teknikerna och verktygen som kan hjälpa dig att komma från ett dåligt tillstånd till ett bra tillstånd. Du kan alltså kontrollera ditt tillstånd så att du till exempel kan skapa energi och motivation för både dig själv och ditt team när ni behöver det. Tillstånd är en viktig start för en positiv utveckling för att lyckas och nå de resultat man önskar.


Vilka resultat skulle du kunna uppnå med verktyg för att kunna kontrollera ditt tillstånd?

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page