top of page
  • Joanna

⚙️ Teknik - Vilken fokusfråga har du i pannan?

Uppdaterat: 4 juli 2022

Varsågoda! Ta del av film nummer 3 i vår serie om Tillstånd!

Fokusfråga för att styra ditt fokus

Ett effektivt sätt att styra ditt fokus är att jobba med Fokusfråga. Det är en fråga som du har med dig under dagen och ställer dig i olika sammanhang. Jag har min fråga som en post-it lapp på skärmen. Du kanske har din som en bakgrundsbild på telefonen? Oavsett vilken lösning du väljer så är syftet att ge en visuell påminnelse om vad du bör lägga ditt fokus på.

Olika fokus ger olika resultat! Ber du din hjärna att söka efter vad som är fel, vad du kan göra bättre eller vad som är bra? Vilken fråga du ställer styr vilket resultat du får. Och därmed också vilket tillstånd du hamnar i.


Vilket fokus skulle ta dig och ditt team till nästa nivå?

Vilket tillstånd behöver du och ditt team vara i för att prestera som bäst? Vilken fråga behöver du ställa för att hamna i det tillståndet? Gör ett medvetet val och styr ditt fokus på samma sätt som du sätter upp vilka mål du vill nå. Rätt fokus för dig för dig nämligen närmare dessa mål.


Mer info om Tillstånd

Det här är vår tredje film i vår serie om Tillstånd. Level Up my ger dig korta vidos i ett enkeltydligt format - allt för att du som ledare ska kunna levla upp ditt ledarskap.

Let's level up! ⭐

27 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page