top of page

tis 07 juni

|

Online via Zoom

Bättre ledare med EQ

Vad är det som gör att vissa ledare lyckas lite bättre än andra? Hur gör du för att få en bra relation med andra och få med andra "på tåget"? Vilka verktyg gör att du kan hantera även de "svåra" personerna?

Registrering är stängd
Se andra evenemang
Bättre ledare med EQ
Bättre ledare med EQ

Tid & plats

07 juni 2022 12:00 – 13:00 CEST

Online via Zoom

Innehåll

Emotionell Intelligens är skillnaden som gör skillnad för dig som ledare! ⭐️

👉 80% av kompetenserna som särskiljer top performers från övriga har att göra med EQ (Enligt artikel i Harvard Business Review)

👉 EQ väger dubbelt så tungt för att avgöra din framgång, jämfört med IQ och teknisk kompetens (enligt Daniel Goleman och Harward Business School research)

Vill du lära dig mer om emotionell intelligens? 

Anmäl dig till vår kompetenslunch så får du följa med oss på en djupdykning i de olika dimensionerna av emotionell intelligens. 

Självtest: Du får också tillgång till ett test där du får möjlighet att testa din egen nivå inom respektive dimension av EQ. Var har du dina styrkor? Var skulle du behöva utveckla dina förmågor?  

 

Vi kommer också att presentera vår utbildning Master your Leadership - Ledarskap med Emotionell Intelligens, kraftfulla NLP verktyg och Framgångsvanor. En oslagbar kombination!  

Anmäl dig och tag chansen att djupdyka i din egen emotionella intelligens och lär dig hur du kan nå ännu mer framgång som ledare. 

Obs. Antalet platser är begränsat! 

Varmt välkommen!

Joanna Wasshem, NLP Business Trainer och Coach

Martin Wasshem, NLP Business Trainer och Coach

Dela detta event

bottom of page