top of page

tors 08 dec.

|

Online via Zoom

EQ - Led med känsla till bättre resultat

Framgångsrika ledare INSPIRERAR oss ⭐️ MOTIVERAR oss ⭐️ får oss att VILJA MER! Ledarskap handlar om att LEDA MÄNNISKOR. Människor leds genom KÄNSLOR. Vill du stärka din emotionella intelligens (EQ) och leda med känsla till bättre resultat?

Registrering är stängd
Se andra evenemang
EQ - Led med känsla till bättre resultat
EQ - Led med känsla till bättre resultat

Tid & plats

08 dec. 2022 08:10 – 9:00

Online via Zoom

Innehåll

Emotionell Intelligens (EQ) är skillnaden som gör skillnad för dig som ledare! ⭐️

👉 80% av kompetenserna som särskiljer top performers från övriga har att göra med EQ (Enligt artikel i Harvard Business Review)

👉 EQ väger dubbelt så tungt för att avgöra din framgång, jämfört med IQ och teknisk kompetens (enligt Daniel Goleman och Harvard Business School research)

Genom att skruva på känslan, både hos dig själv och hos dina medarbetare, kan du skapa bättre resultat. EQ är nyckeln!

Vill du lära dig mer om emotionell intelligens? 

Anmäl dig till vårt webinarie där vi går igenom de olika dimensionerna av EQ. Du får också med dig enkla verktyg som du kan använda direkt.  

Det här är inte ett vanligt webinarie där du bara sitter och lyssnar. Detta är ett interaktivt webinarie där du får vara med och GÖRA. Vi kommer ge dig verktyg! Men vi kommer inte bara berätta om dem, du kommer också få prova att göra dem. För det är ju först när du gör något annorlunda som du kan få ett annat resultat. 

Vi kommer också att presentera vår GÖR-bildning Master your Leadership - Ledarskap med EQ, kraftfulla NLP verktyg och Framgångsvanor. En oslagbar kombination full av träning på att göra!   

Antalet platser är begränsat för att maximera effekten för dig som deltagare. Förra gången blev eventet fullbokat så anmäl dig direkt om du vill ha en av platserna.   

Varmt välkommen!

Joanna Wasshem, NLP Business Trainer och Coach

Martin Wasshem, NLP Business Trainer och Coach

Dela detta event

bottom of page