top of page

tors 13 okt.

|

Online via Zoom

Självledarskap där hjärnan är stjärnan

Det pågår ett race där du behöver både bli effektivare och kunna prestera ännu mer för att lyckas. Låt oss lyfta på "huven" och djupdyka i neuroledarskap. Vill du veta hur hjärnan kan bli stjärnan i din framgång?

Registrering är stängd
Se andra evenemang
Självledarskap där hjärnan är stjärnan
Självledarskap där hjärnan är stjärnan

Tid & plats

13 okt. 2022 08:10 – 9:00

Online via Zoom

Innehåll

Din hjärna ser ut och fungerar på ungefär samma sätt som en människas hjärna gjorde för 40 000 år sedan. Din livssituation och utmaningarna för dig som ledare är dock helt annorlunda idag. 

Hur kan du dels förstå men också träna din hjärna för att få ut det mesta av dina egenskaper och prestera på topp? För detta använder vi neuroledarskap.

Neuroledarskap innebär att du effektiviserar ditt ledarskap genom att använda dig av uppdaterad forskning kring hur hjärnan fungerar. Helt enkelt ledarskap utifrån hjärnans förutsättningar. 

Om du hade varit en förare i ett F1 lopp hade det varit en naturlig del att lyfta på huven för att förstå och kunna optimera motorn på din racerbil. De senaste årens neuroforskning tillåter oss nu att göra samma sak - i framgångsracet för dig som ledare. 

Hur kan du etablera ett självledarskap som gör att du når framgång, inte bara idag utan också att du gör det hållbart så att du når framgång även imorgon. Livet är ju inte bara ett enda race, utan många. Det handlar inte om bara den här deadlinen, det här projektet eller den här puckeln. Det handlar också om nästa, och nästa och nästa...

 

Anmäl dig och tag chansen att djupdyka neuroledarskap. Lär dig hur du, genom att låta hjärnan bli stjärnan, kan nå ännu mer framgång som ledare - både idag och imorgon. 

Obs. Antalet platser är begränsat! 

Varmt välkommen!

Joanna Wasshem, NLP Business Trainer och Coach

Martin Wasshem, NLP Business Trainer och Coach

Dela detta event

bottom of page