top of page

ons 02 feb.

|

Online via Zoom

Workshop: Må bra för att prestera bra!

Vill du veta en hemlighet som är en självklarhet? Du behöver må bra för att du ska kunna prestera bra! Som ledare behöver du kunna kontrollera ditt mentala och känslomässiga tillstånd - att må bra helt enkelt. Vill du veta hur du gör?

Registrering är stängd
Se andra evenemang
Workshop: Må bra för att prestera bra!
Workshop: Må bra för att prestera bra!

Tid & plats

02 feb. 2022 11:15 – 12:45 CET

Online via Zoom

Innehåll

Ditt mentala och känslomässiga tillstånd är utgångspunkten för dig som ledare. Det avgör både hur du själv kommer prestera och det avgör även hur ditt team kommer att prestera. Varför? Ditt tillstånd smittar nämligen! Mår du som ledare bra kan du påverka ditt team att också må bra. Och mår du inte bra... 

Tänk om du hade verktygen för att kunna säkerställa att du kan släppa stressen och istället vara lugn i ett pressat läge? Eller om du kunde gå ifrån att vara orolig och nervös till att vara förväntansfull och engagerad i en utmanande situation? Det skulle leda till att du skulle kunna prestera bättre. Vilka resultat skulle du då kunna uppnå?

Det här anser vi vara vitalt i en ledarskapsutbildning - att få verktyg för att kunna styra sitt mentala och känslomässiga tillstånd. Trots detta så är det alltför många ledarskapsutbildningar som saknar denna viktiga del. 

Häng med på vår workshop så får du lära dig några av våra verktyg som du kan börja använda direkt! Välkommen att anmäla dig!

Dela detta event

bottom of page